March 05, 2013

START Promo.

anyhow minggu ini i will be busy dengan START Carnival dan juga dah janji nak ke wedding Ynaa. clash pulak dengan tarikh depa nak pi Melaka. tengah nak kompromi sikit tukar tarikh. so anyhow... aku nak promo START Carnival ni. apa jadi on that day akan aku upload later. come and join us! :)


obviously this is the poster.


and that is me in the promotional video.


ada exhibition, workshops, booth, jualan dan performances dari band-band yang mungkin anda minati. hahaha. (takmau judge taste music anda) dan ketahuilah jualan dari paintings yang ada dekat START tu akan di salurkan kepada program Soup Kitchen PERTIWI yang membantu kepada golongan gelandangan di Malaysia. tak rugi tau!

hey i just promote this, and this is crazy, but there's the address, so see you there, maybe? ;)

p/s: esok aku nak pi KL buat another promotional video. so.... nak join, jom! bawak kamera cukup!

No comments: